Teks Wawancara Bahasa Sunda dengan Pedagang yang Singkat dan Padat, untuk Referensi Tugas Sekolah

- Kamis, 20 Januari 2022 | 17:43 WIB
Teks wawancara bahasa sunda dengan pedagang singkat dan terbaru. (pexels.com/Michael Burrows)
Teks wawancara bahasa sunda dengan pedagang singkat dan terbaru. (pexels.com/Michael Burrows)

B : " Abdi mah icalan tos lami pak, tos langkung ti 20 taun."

A : " Wah lami oge nya bu, aya robihna teu bu icalan dinten biasa sareng usum corona atawa Covid-19? sareng saageung kumaha bentenna penghasilan ibu ayeuna."

B : " Tangtu wae seeur robihna. Kekengingan anu biasana sadinten sajuta bersih ayeuna mah kenging dua ratus rebu ge tos Alhamdulillah."

A : " Naon wae nu di ical ku ibu di pasar Bumdes ieu?".

B : " Abdi ngical kelontong pak. Diantawisna beas, minyak, gula, endog, tarigu, sabun-sabunan sareng seeur deui. Kabutuhan sadidinten we pak."

Baca Juga: Teks Pidato Bahasa Sunda tentang Bersyukur, Singkat dan Padat dan Lengkap

A : "Ti antawis icalan ibu, aya teu anu pangaos na nuju naek?. "

B : " Nu nuju naek teh minyak sareng endog pak. Minyak goreng anu biasa pangaos opat belas rebu, ayeuna tos dugi dua puluh rebu. Endog anu biasana dua puluh opat rebu, ayeuna tos dugi ka tliu puluh rebu. Rada sesah ngicalna pami pangaosna naek terus teh."

A : " Naek na lumayan jauh nya bu, upami di payuneun ibu aya bapak presiden, ibu bade ngadugikeun naon?

B : " Pak presiden, punten bantosan masarakat alit, ieu pangaos kabutuhan sadidinten hayuh naek. Abdi oge di protes wae kunu meser. Stablikeun pangaos kabutuhan sadidinten amih masyarakat teh tiasa nyumponan kabutuhan sadidintenna. Kitu panginten pak."

Halaman:

Editor: Rina Nuraeni

Sumber: Berbagai Sumber

Tags

Artikel Terkait

Terkini

X