• Selasa, 6 Desember 2022

Contoh Biantara Bahasa Sunda tentang Kesehatan Terbaru, Singkat, Lengkap dan Jelas

- Rabu, 10 Agustus 2022 | 17:24 WIB
Biantara bahasa Sunda tentang Kesehatan terbaru, singkat dan bermakna. (freepik/pressfoto)
Biantara bahasa Sunda tentang Kesehatan terbaru, singkat dan bermakna. (freepik/pressfoto)

Naskah Biantara Bahasa Sunda tentang Kesehatan

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamu’alaikum Wr. Wb.

Langkung tipayun hayu urang panjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Allah SWT anu parantos masihan nikmat, mangrebu-rebu nikmat nu teu tiasa kaetang ka urang sadaya diantarana nikmat sehat sareng nikmat iman sahingga urang sadaya tiasa patepang dina ieu acara.

Shalawat sinareng salam urang sanggakeun ka jungjunan urang sadaya nyatana kanjeng Nabi Muhammad SAW. Mugia urang sadaya kalebet umatna nu kenging syafaat dina dinten kiamat.

Hadirin Rahimakumullah

Insyaallah, dina kasempetan anu bingah ieu, sim kuring nyanggakeun biantara anu judulna ngenaan ‘Kesehatan’.

Baca Juga: Teks Pidato tentang Kebersihan dan Penghijauan di Lingkungan Sekolah Singkat dan Penuh Makna

Hadirin anu dimulyakeun Allah,

Kasehatan mangrupakeun nikmat ti gusti Allah anu kacida agengna pikeun urang sadaya, upami nikmat eta dicabut urang sadaya bakal kalengitan seer nikmat sabab lengitna nikmat sehat.

Halaman:

Editor: Taufiq Fadhilah

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Kapan Malam Tahun Baru 2023? Cek Tanggalnya di Sini!

Jumat, 2 Desember 2022 | 21:23 WIB
X